Zatím NEOficiální stránka českých ministrantů

E-ministrant na signálním poli

Zdravím vás přátelé, kamarádi ve jménu Krista Ježíše na jehož připomínku vykupitelské smrti a nanebevstoupení se připravujeme v těchto postních dnech!


Piši vám tento první e-dopis, který je určen vám všem, kteří jste si přidali společenství Ministranti do svých "Favorites" a nebo tak v budoucnu učiníte.

Toto společenství jsem v srpnu loňského roku zakládal s tou myšlenkou, že se mi všichni ministranti z Čech, Moravy a Slezska se nejen budeme sbližovat a navazovat kontakty na signálech, kde si můžeme navzájem sdělit své pocity, zkušenosti a další nápady, které se týkají ministrantské služby, ale také abychom se jednou případně sešli na nějaké společné akci a případně jednou uspořádali nějakou společnou akci na diecézní, provinční nebo také přímo republikové úrovni.

Dnes bych na vás tedy mněl jen pár menších informací, které by měli posloužit k naší lepší komunikaci:

  1. K vašim komentářům ke společenství si napište farnost, z které pocházíte nebo, ve které ministrujete(někteří tak již učinili, takže již mají malé bezvýznamné plus ;-))
  2. Přidejte si blog na adrese ministrnati.signaly.cz mezi sledované.
  3. Sledujte pravidlně diskuzní fórum Ministranti České republiky na adrese http://www.signaly.cz/diskuzeZobrazTema.php?id=152
  4. Případně sleduj i stránky ministranti.estranky.cz, které budou v brzké době trošičku modernizovány ;-)

Na nových ministrantských stránkách bych též rád vyšel vstříc i těm kolegům, kteří začínají pracovat s ministranty jako vedoucí a potřebovali by nějaké materiály či nápady k různým činnostem. Pokud proto má někdo z vás nějaké podklady pro práci s ministranty nebo odkaz na nějaké stránky odkud by se dalo čerpat, tak mi jej prosím pošlete.  Pokud by někdo z vás chtěl napsat nějaký článek, který by se problematiky ministrantování, klubů apod týkal, tak jeho námět je samozřejmě vítán.

Zobrazeno 1907×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková